Yogaklær – De beste Yogaklærne til treningen

Om Run & Relax

Run & Relax ble grunnlagt i Norge i 2011. Visjonen er å inspirere moderne kvinner til en sunnere og mer aktiv livsstil i en travel hverdag. Konseptet er basert på skandinavisk estetikk, innovativ bruk av kvalitetsmaterialer med sterk fokus på passform og funksjon – og sist men ikke minst en ambisjon om å lage tøy som inspirerer kvinner til å trene. Vi bruker kvalitetsstoffer som bambus og svettetransporterende materialer.

Miljøhensyn:

I tillegg til våre sømløse bambustightser, er alle våre tekniske tightser produsert i resirkulert polyamid. Over halvparten av fiberen vi bruker, Q-Nova, er forbruksavfall som ville ha havnet på søppeldynga og er et samarbeid med den italienske produsenten Fulgar. Vi jobber kontinuerlig for å bli bedre på alle mulige felt og vårt mål er å gjøre avfall til nye ressurser. Bambusviskose er laget av fornybar ressurs og er et naturlig materiale; det er allikevel et stort regnestykke rundt hva som vil være det mest riktige valget med tanke på miljøperspektivet. Det mest bærekraftige ved valg av produkt og materiale vil uansett være å kjøpe et produkt du liker og som du vil bruke masse og lenge

Posene vi bruker rundt tøyet vårt er 100% nedbrytbare.

Yogaklær Reviews

Hva er forskjellen på Bandha Tights og Bamboo Tights?

Forskjellen mellom disse to sømløse tightsene er materialet. Den klassiske Bandha Tightsen (Bandha Tights) er laget i et teknisk materiale som er hurtigtørkende og svettetransporterende. Bambusvarianten (Bandha Bamboo Tights) er laget i bambusviscose som egner seg best til rolig yoga og hjemmekos da den ikke er like egnet til intensiv trening med mye svette. Begge tightsene er imidlertid laget etter samme oppskrift hva gjelder lengde og høy på livet. Begge er elsket – kun smak og behag og bruksmåte som styrer valget. 

Hvordan velger jeg den beste tightsen for yoga?

Alle sømløse tights fra Run & Relax kan brukes til yoga. Det viktigste er å ha en tights som du er komfortabel å bevege deg i. Velg gjerne en yogatights med høyt liv, uten ubehagelige sømmer og med god stretch. Bambus materiale er godt egnet for rolig yoga mens teknisk materiale er best for trening hvor du svetter mer. Det samme gjelder for BH og topper hvor du kanskje trenger mer støtte i en teknisk bh eller topp når du gjør intensiv trening og lettere støtte med myke materialer når du gjør roligere trening. Det aller viktigste er å ha på seg tøy som ikke tar oppmerksomheten bort fra treningen.

Hva skal jeg ha på meg når jeg varmer opp?

Det kan være deilig å ha på en langermet, tynn genser under oppvarming og avspenning (savasana) slik at man holder seg varm.

Free shipping

Always free shipping on orders over 1000NOK / 100EUR / 100 SEK/ 100USD

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com

0

Your Cart is Empty