Yogaklær – De beste Yogaklærne til treningen

Yogaklær Reviews

Hva er forskjellen på Bandha Tights og Bamboo Tights?

Forskjellen mellom disse to sømløse tightsene er materialet. Den klassiske Bandha Tightsen (Bandha Tights) er laget i et teknisk materiale som er hurtigtørkende og svettetransporterende. Bambusvarianten (Bandha Bamboo Tights) er laget i bambusviscose som egner seg best til rolig yoga og hjemmekos da den ikke er like egnet til intensiv trening med mye svette. Begge tightsene er imidlertid laget etter samme oppskrift hva gjelder lengde og høy på livet. Begge er elsket – kun smak og behag og bruksmåte som styrer valget. 

Hvordan velger jeg den beste tightsen for yoga?

Alle sømløse tights fra Run & Relax kan brukes til yoga. Det viktigste er å ha en tights som du er komfortabel å bevege deg i. Velg gjerne en yogatights med høyt liv, uten ubehagelige sømmer og med god stretch. Bambus materiale er godt egnet for rolig yoga mens teknisk materiale er best for trening hvor du svetter mer. Det samme gjelder for BH og topper hvor du kanskje trenger mer støtte i en teknisk bh eller topp når du gjør intensiv trening og lettere støtte med myke materialer når du gjør roligere trening. Det aller viktigste er å ha på seg tøy som ikke tar oppmerksomheten bort fra treningen.

Hva skal jeg ha på meg når jeg varmer opp?

Det kan være deilig å ha på en langermet, tynn genser under oppvarming og avspenning (savasana) slik at man holder seg varm.

Free shipping

Always free shipping on orders over 1500NOK / 1500SEK

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

Secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com