Detox- and rejuvenating retreat

Detox- and rejuvenating retreat


De siste årene har det blitt veldig populært med retreater. En retreat er en mulighet til å få en etterlengtet pause fra hverdagen hvor man kan gjøre yoga, spise sunn mat og måte hyggelige mennesker som har samme interesser.

For noen år siden startet jeg opp med å tilby yoga og rawfood retreat i en finca på Mallorca 2 ganger i året. En på forsommeren i mai eller juni og en på slutten av sommeren, august eller september. Og jeg elsker å organisere disse retreatene og ikke minst se de når de drar hjem med et stort smil og ny glød, i både sinn og kropp. Nå er jeg nettopp ferdig med den første av retreatene i år, og for en uke!!! Det er alltid så hyggelige folk som kommer på slike turer og vi blir en skikkelig fin familie i løpet av uken. 

Jeg kaller retreaten “Detox & Rejuvenating Retreat”. Rawfood, supermat og yoga er hver for seg kraftige verktøy som virkelig gjør underverker til sammen på en uke. Kroppen din vil alltid søke helbredelse når du legger til rette og fjerner giftstoffer og stress. Og kroppen din vet akkurat hva den skal gjøre når ingenting står i veien, men tvert i mot støtter prosessen igjennom hvile, god og sunn mat og bevegelse.

Vi er omgitt av vakre omgivelser på Finca Sanau og vi nyter vi oss til overskudd og vitalitet. Å lage rawfood i Spania er en sann fryd da råvarer som frukt, grønnsaker og nøtter smaker ekstra godt her og er stort sett kortreist. Og det virkelig gourmet rawfood du får, boostet av supermat! Du vil mest sannsynlig føle deg litt født på ny når du er på vei hjem, med oppladete batterier og virkelig kjenner at du stråler fra innerst til ytterst av velvære. Å reise på en retreat i året vil jeg si er noe av den beste investeringen du kan gjøre for deg selv og helsen din!

Jeg har bygd opp innholdet og programmet ut fra min kunnskap og erfaring om hva som virkelig bygger den gode følelsen og vitalitet i kropp og sinn. Og selv om jeg er kundalini-yogalærer så elsker jeg også vinyasa og flyt yoga. Kundalini yoga som kalles the yoga of awareness og er en mer transformativ yoga som kan påvirke psyken og nervesystemet dypt, men det er også godt å virkelig få jobbe med fleksibilitet og styrke i kroppen som mer dynamisk flyt yoga gir. Jeg har derfor med meg en ekstra yogalærer, så vi får 2 typer yoga i løpet av dagen.

Neste retreat er fra 14-20 august, og her har vi fortsatt noen plasser ledige om du kjenner pulsen og vil være med. Da er det skjønne Anneli Mjøen fra Oslo Yoga som er med meg på yogadelen. Du kan sende meg en epost, info@trineberge.com om du ønsker å være med! Å reise på retreat er også fint for deg som reiser alene da du blir godt kjent med andre folk!

Her får du en Supersmoothie oppskrift jeg serverte til frokost en av dagene på retreaten, den holder deg mett i timesvis!

 

Sweet green smoothie (2 pers)


1 banan (kan gjerne være fryst)
1/2 avokado
2 never spinatblader (brennesle og skvalderkål kan også fint brukes)
1 daddel
1,5 dl papaya
3 ss Spirulina med kakao og mint fra Supernature
2 ss Hampprotein (eller annen plantebasert proteinpulver)
1 ss Pure Lecithin
2 dl mandelmelk
2-3 dl vann (eller kokosvann)
1/4 ts ekte vaniljepulver

Ha alle ingrediensene i en blender og bare kjør til du har en fin smoothie. Blir den for tykk, kan du bare ha i litt ekstra vann eller mandelmelk. Jeg liker å strø på litt superfoods på toppen som, gojibær, kakaobiter, bipollen og hampfrø. Da får du litt å tygge på!

Klem Trine

Free shipping

Always free shipping on orders over 1500NOK / 1500SEK

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

Secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com