Smakfull påleggssalat med kylling og curry

Smakfull påleggssalat med kylling og curry


”Jeg har ikke noe å ha på meg” er en typisk frase de fleste har brukt når de titter inn i klesskapet. I noen perioder ender jeg opp med samme tanke når jeg åpner kjøleskapsdøren og skal finne ut hvilket pålegg jeg skal ha på brødskiva.

Er du også en av dem som blir lei av det vanlige pålegget og går tom for idéer? Da anbefaler jeg deg virkelig å prøve denne kyllingsalaten! Den er rask og enkel å lage, og gjør helgefrokosten litt ekstra spennende og smakfull.

Du trenger:

  • ½ grillet kylling eller en stor kyllingfilet
  • 1 boks med mais
  • 1 boks med ananas
  • Litt purreløk
  • ½ boks lett creme fraiche
  • ca. 50g Ravigottesaus
  • ca. 50 g Curry og mangosaus
  • ca. 50g Lettmajones

Slik gjør du:

Dressing:

Bland sammen creme fraiche, majones, ravigotte og currysaus i en bolle. Ønsker du enda mer krydder, kan du smake til med curry og litt kajennepepper.

Salaten:

Rens kyllingen for skinn og ben og skjær eller riv den i passende biter. Kutt opp ønsket mengde purreløk. Vårløk, rødløk eller vanlig løk kan også brukes. Vend inn kylling, purreløk, mais og ananas i dressingen.

 Servér på skivet brød med ruccola og tomat.

av Camilla Seem

Mer om Camilla

{{widget type=”Convert\CatalogWidget\Block\Product\ProductsList” template=”Magento_CatalogWidget::product/widget/content/grid.phtml” product_attribute=”sku” title=”Våre bestselgere” products_count=”12″ product_attribute_values=”Karna Yoga Cami – Pure White,Karna Yoga Cami – Beautiful Black,Bandha Tights – Black/White,Bandha Tights – Beautiful Black,Seamless Sportsbra – Midnight Blue,Yoga Bra – Beautiful Black,Yoga Bra – Pure White,Yoga Pantsuit – Midnight Blue”}}

Free shipping

Always free shipping on orders over 1500NOK / 1500SEK

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

Secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com