Green Goddess Juice

Green goddess juice


Om våren elsker jeg å drikke grønne juicer. Her får du en juiceoppskrift som skal støtte kvinnens hormonsystem og kan dempe premenstruelle smerter. Og så er det jo litt stas med et navn som Green Goddess på en juice for oss kvinner, ikke sant? Fennikel og stangselleri er også gode grønnsaker for et stabilt blodsukker og jeg er en stor fan av denne juicen.

Og den er like sunn for menn! Juice er som ren cellemat hvor næringsstoffene går rett inn til cellene og fordøyelsen får hvile. I juice er det viktig med mest mulig grønnsaker for å unngå ustabilt blodsukker da fiberen fjernes!

 

Green Goddess Juice 

Ingredienser:


2 epler
2 stilker stangselleri
1 fennikel
En klype salt

Valgfri superfood boost: 1 ts Kamut hvetegress og / eller 1 ts Aloe Vera 40x

 

Slik gjør du:


Vask og kutt opp opp i greie biter som passer juiceren din. Rør til slutt inn litt kamut hvetegress eller aloe vera juice om du vil ha en ekstra boost i juicen. Husk økologisk er alltid et fortrinn, spesielt med juicing!

 

Fennikel er en næringsrik grønnsak. Den inneholder blant annet A- , C- vitaminer og folsyre (B9). Det sies også at fennikel har en gunstig effekt på fordøyelsen og antiinflammatoriske egenskaper. fennikel inneholder også en olje som har planteøstrogen i seg som kan dempe premenstruelle smerter. Noen studier vister at fennikel kan øke sexlysten! Personlig har jeg merket at å spise fennikel gir meg et godt stabilt blodsukker. Og rasper den gjerne på grovrasp og har i salaten min, eller som her – i en juice!

Det er enkelt å booste juicen din til en superjuice også. Bare rør inn litt greens som Kamut hvetegress i juicen og drikk. Aloe Vera 40 x kan også anbefales. Begge disse er svært basedannende med antiinflammatoriske egenskaper og styrker bindevevet i kroppen. Det understøtter også kroppens eget rensesystem og svært næringssrik. Aloe vera forsterker også opptaket av andre næringstoffer. Kamut og Aloe Vera er begge kjent for å gjøre deg vakker og går under kategorien beautyfood!

av Trine Berge

Mer om Trine

Grøtbok

{{widget type=”Convert\CatalogWidget\Block\Product\ProductsList” template=”Magento_CatalogWidget::product/widget/content/grid.phtml” product_attribute=”sku” title=”Run & Relax Basics” products_count=”8″ product_attribute_values=”Karna Yoga Cami – Pure White,Karna Yoga Cami – Beautiful Black,Bandha Tights – Black/White,Bandha Tights – Beautiful Black,Seamless Sportsbra – Midnight Blue,Yoga Bra – Beautiful Black,Yoga Bra – Pure White,Yoga Pantsuit – Midnight Blue”}}

Free shipping

Always free shipping on orders over 1500NOK / 150EUR /1500SEK/ 150USD

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

Secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com