Sommerlig Rawfood-Dessert

Sommerlig Rawfood-Dessert


Vår ambassadør Trine Berge gir deg i dag oppskriften på en god, sunn og raw Jordbær- & Gojipudding med Heavnly Raw vaniljekrem.

Hva er vel sommeren uten jordbær, helst norske og økologiske, selvsagt! I dag får du en oppskrift fra min bok “Rawfood” og som er en enkel oppskrift å prøve deg på hvor du bare trenger en blender eller foodprosessor. Den kan spises som den er eller som jeg best liker den, med raw vaniljekrem på toppen, gjerne med et dryss av kakaobiter. Vaniljekremen er basert på cashewnøtter og er også supergod på en enkel fruktsalat eller bare bær!

 

Ingredienser – Jordbær- & Gojibærpudding (2-4 porsjoner)


4 dl jordbær
1/2 dl gojibær
1,5 ss chiafrø, gjerne knuste (kan gjøres i kaffekvern eller kjøpes ferdig knust)
2 ss rå honning eller agave sirup
1/2 ts ekte vaniljepulver
1 ts kokosblomstsukker
1/4 ts limejuice (eller sitron)
2 ss Rice Bran (kan sløyfes)
1 dl kokosvann, søt type (kan erstattes av 1/2 dl eplejuice sammen med 1/2 dl vann)

Ha alt i en blender og kjør den i 1-2 minutter til alt har en jevn og fin konsistens. Has så i 4 dessertskåler og sett de 30 min i fryseren, så 30 min i kjøleskap. Kan også stå bare i kjøleskap, men må da stå i 4 timer minimum.
Jordbær står dessverre på verstinglisten over mest sprøytede frukt/bær og gr??nt, så det er lurt å velge økologisk. Hvis ikke skyll de iallfall i vann med litt eplesidereddik, det fjerner noe, la de da ligge i ca 10 min i vann.

 

Ingredienser – Heavenly Raw vaniljesaus (ca. 3 dl)


2 dl cashewnøtter (må bløtlegges først i ca 2 timer først i vann, skyll så nøttene godt)
1/2 dl vann
1/2 dl kokosvann
2 ts ekte vaniljepulver
1-2 ss rå honning eller agavesirup
1 ts kokosblomstsukker
2 ts Rice Bran
1 ts Lecithin
1 ts extra virgin kokosolje

Ha nøttene og vesken i en blender (stavmikser går også greit) og kjør til du har en mos. Ha så i resten av ingrediensene og kjør til du har en jevn og fin konsistens. Er den for tykk ha i litt mer kokosvann.

Vil du ha flere gode og enkle rawfood oppskrifter så gå til anskaffelse av boken min, “Rawfood”, du finner den hos de fleste nettbokhandlere eller sjekk ut bloggen min, www.superdamebloggen.no!

Nyt sommeren!

Sommerklem
Trine

av Trine Berge

Mer om Trine

{{widget type=”Convert\CatalogWidget\Block\Product\ProductsList” template=”Magento_CatalogWidget::product/widget/content/grid.phtml” product_attribute=”sku” title=”Våre bestselgere” products_count=”8″ product_attribute_values=”Karna Yoga Cami – Pure White,Karna Yoga Cami – Beautiful Black,Bandha Tights – Black/White,Bandha Tights – Beautiful Black,Seamless Sportsbra – Midnight Blue,Yoga Bra – Beautiful Black,Yoga Bra – Pure White,Yoga Pantsuit – Midnight Blue”}}

Free shipping

Always free shipping on orders over 1500NOK / 150EUR /1500SEK/ 150USD

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

Secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com