A little goes a long way!

A little goes a long way!


Innan jag fick barn brukade jag planen för min träning innebära flera timmar. Jag hade så höga mål och ambitioner att det ofta slutade med att jag inte tränade alls.

Det var först när jag var gravid med min första dotter som jag sänkte ribban för mig själv och lovade mig själv 15min rörelse om dagen. Vad jag gjorde spelade inte så stor roll, det viktiga var att jag faktiskt tränade medvetet 15min varje dag. Den vanan har jag haft med mig sedan dess och 5 år senare kan jag säga att IT WORKS. Jag har aldrig tränat så ”lite” som jag gör nu samtidigt som jag känner mig starkare, rörligare och sundare än någonsin.

Oftast sätter jag på YOGOBE och väljer ett 15min pass. Andra dagar springer jag 2­3km eller väljer en yin yoga position och sätter timern på 15min. Om du vill ha inspiration i övningar eller stöd så kan du följa mig @yogajohanna eller #globalyoga15min på instagram så peppar och påminner vi varandra till balanserad rörelse.

Varför? För att det ALLTID är värt det, du ångrar aldrig de 15min. Du blir en trevligare människa att vara runt, du blir mer bekväm i din egen kropp och du minskar skaderisken och stress nivåerna i kroppen. LET’s GO!

Love, Johanna

av Johanna Andersson

Mer om Johanna

{{widget type=”Convert\CatalogWidget\Block\Product\ProductsList” template=”Magento_CatalogWidget::product/widget/content/grid.phtml” product_attribute=”sku” title=”Bestsellers” products_count=”8″ product_attribute_values=”Karna Yoga Cami – Pure White,Karna Yoga Cami – Beautiful Black,Bandha Tights – Black/White,Bandha Tights – Beautiful Black,Seamless Sportsbra – Midnight Blue,Yoga Bra – Beautiful Black,Yoga Bra – Pure White,Yoga Pantsuit – Midnight Blue”}}

Free shipping

Always free shipping on orders over 1500NOK / 150EUR /1500SEK/ 150USD

Fast delivery

We ship all orders within one working day and deliver within 2-5 days

Secure payments

All payments processed on our website are handled with high security

Need help?

E-mail: info@runandrelax.com